Pad van Licht ::: Groeien in je ware Zelf

 

LOTUSZ training

Liefde is JA zeggen tegen alles

Lotusz training is gericht op 6 stappen L O T U S en Z waarin je actief leert om lastige gevoelens toe te staan en hoe je dat in je lichaam en je geest kunt doen met behulp van een zit-techniek. Je zult emotionele vrijheid verkrijgen. En van daaruit vrij zijn en je vrije keuze kunnen maken, ook daar waar je denkt "zo ben ik nu eenmaal". dat blijkt niet zo te zijn. Zelfs onze genen veranderen in de loop der jaren. En je hebt er zelf invloed op.

Module 1 Vrijheid in 6 stappen.  De 6 stappen zijn gebaseerd op de 6 letters van de naam L O T U S Z. hier de 6 stappen.

Met deze 6 stappen zullen we deze avonden bezig zijn en oefenen.  Er is veel ruimte voor oefenen en vragen. 

Na deze eerste module van de LOTUSZ training kan je doorgaan met de intensieve vervolg modules. Steeds meer oefen je om te komen tot volledig vrijzijn. En wie wil er niet vrij-zijn?

Module 2  Kracht van Ja   Liefde is Ja zeggen tegen alles. je gaat zien waar je nee-zegt en wat dat voor gevolgen heeft in je leven. En hoe je JA kan zeggen zonder over je grenzen te gaan. En dan ontdek je dat je altijd JA kan zeggen. In de Nee blijven hangen geeft stress en spanning. We gaan het tot op de bodem onderzoeken. met voorbeelden uit jouw eigen leven.  

Module 3   WiseMind  nog meer ingaand op de emoties en de intelligentie die erin verborgen zit. Hoe gaan we om met de intelligentie van ons lichaam? Kunnen en willen we luisteren naar deze wijze raad.       

Module 4   WiseLife

Agenda